سلام دوست عزیز
در حال پیگیری هستیم . مشخصات هم امروز ارسال کردید . نتیجه پیگیری و اقدامات انجام شده در همین تاپیک اطلاع رسانی میشود .
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Avajang e-Support
سلام دوست عزیز
در حال پیگیری هستیم . مشخصات هم امروز ارسال کردید . نتیجه پیگیری و اقدامات انجام شده در همین تاپیک اطلاع رسانی میشود .
bayern (27-10-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Avajang برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خسته نباشید
شرمنده مزاحم شدم میخواستم بپرسم از پیگیری که قرار بود برام انجام بدید خبری نشد؟
ممنونم.
Avajang (29-10-16)
Avajang e-Support
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bayern برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوست عزیز در حال پیگیری هستیم . سعی میکنیم در اسرع وقت نتیجه را به شما اعلام کنیم .
سلام تو بایوس این مورد را چک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bayern برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
External SATA
اگر غیر فعال هست فعالش کنید
nvme هم بگید در چه وضعیتی هست .
bayern (29-10-16)
کاربر شهرسختافزار
چشم.رفتم منزل انجام میدم خبرشو میدم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دو کار دیگه هم انجام بدید . از صفحه مربوط به ساتا در بایوس عکس بگذارید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bayern برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همچنین دقت کنید به این شکل متصل کرده باشید .
![]()
bayern (29-10-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انجامش دادم ولی اتفاقی نیافتاد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدتمام مواردی که گفتم انجام بدید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bayern برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
bayern (29-10-16)
کاربر شهرسختافزار
رایتر که اصلا ندارم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ساتا هم از نوع m.2 هستش
هاردهامم که درست وصل کردم.
هر کدومشم جدا جدا امتحان کردم.همشون به جز یکیشون کار میکنن
از صفحه عکس بگیرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bayern برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روی NVME چه گزینه هایی دارید ؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks